logo

Sommeridyll på Lindøya – del 1

I dag tok vi turen ut på Oslofjorden. Til en øy ingen av oss har vært på før. Og gjett om vi ble overrasket over hvor idyllisk og avslappende det var kun en 15 minutters ferjetur fra travle Aker Brygge!

Oslo-ferje-øyene

Lindøya er den midtre av de fem Osloøyene som ligger i en klynge rett utenfor sentrum i Oslo. På øya er det bygget om lag 300 hytter – alle malt i knæsje farger. I tillegg finnes en liten kolonialbutikk som tilbyr nytraktet kaffe og ferske wienerbrød. Det beste ved å komme ut på Lindøya er at det ikke er biler her, kun en liten traktor. Å ferdes rundt til fots er derfor ideelt. Det er laget noen smale grusveier og stier mellom klyngene med hytter. Vi fulgte dem hele veien rundt øya. Med litt sommel brukte vi om lag 3 timer rundt, men da satt vi oss ned og spiste en is, fotograferte en hel del og lå en stund i en blomstereng. En herlig tur som viste oss Oslosommeren på sitt beste!

Lindøya-ferje-OsloLindøya-ruter-ferjeLindøya-hus-OsloLindøya-veierLindøya-bebyggelseLindøya-OsloLindøya-badeLindøya-Oslo4Lindøya-brygge-OsloLindøya-OslofjordenLindøya-fugler Lindøya-Oslo2Lindøya-skoLindøya-bebyggelse-2Lindøya-øy-OslofjordenLindøya-blomstereng-Oslo Lindøya-Oslo3Lindøya-panorama-utsikt

 

 

Se del 2 av innlegget her.

  • Share

One Response

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *