logo

Hva skjer i Oslo i februar 2016?

soloppgang og utsikt fra holmenkollen restaurant

Det er ikke like enkelt å finne visuelt spennende arrangementer i Oslo på vinteren, men noen er det. Her har vi samlet sammen syv aktiviteter og eventer som kan være artig å fotografere i februar:

 

4-7. febHolmenkollen Skifestival (GRATIS de to første dagene). Årlig folkefest i Holmenkollen med world cup-konkurranser i hopp, kombinert og langrenn.

5-6. febDOKFOTO – Årlig dokumentarfoto festival på Litteraturhuset. Seks fotografer fra forskjellige deler av verden stiller ut engasjerende og gode arbeider.

6. febWinterRun Oslo – Et 10 kilometers gateløp i Oslo med start og mål på Rådhusplassen. Langs løypa er det satt opp fakler og ild-kurver, og det vil også bli fakirer, lysshow og DJs for å holde stemningen opp i kulda.

7. febKom deg ut-dagen (GRATIS) – DNTs nasjonale turdag. Fra klokken 11.00 til 14.00 blir det arrangert aktiviteter på Ola Narr på Grunerløkka både med og uten snø.

10. febÅpning av Nydans (GRATIS– Offisiell åpning av Nydans er kl 13 i Rolf Wickstrømsvei 15 med festligheter og dans!

13 febHolmenkollmarsjen – Et turrenn på ski i klassisk stil med flere tusen deltakere. Skiløpere kan velge mellom to distanser, 54 km eller 25 km. Starten går i Sørkedalen og den første pulja med løpere går ut kl 08.15 om morgenen.

24-28. febX games – Verdens største og mest prestisjefylte actionsportsarrangement kommer til Oslo! På Tøyen finner du big air på ski og snowboard, mens du på Skur 13 på Filipstad finner skaterne. I Oslo Vinterpark er det laget en superpipe i Wyllerløypa der det blir snowboard på fredag og ski på søndag. Det vil også bli toppartister og lokale artister på en scenen på Tøyen.

+ En annen aktivitet vi kan anbefale så lenge det er snø i byen er aking i Korketrekkeren. Les mer HER.

 

  • Share

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *