logo

360-konseptet utvides!

Nesten hver eneste dag i ett år har vi publisert et bilde av Oslo her på Oslo360. Nå er vi stolte av å kunne si at 360-konseptet vårt utvides og lanseres i en ny by i Norge, Stavanger! Det er medlemmene bak fotoklubben, Lukkertid, som hver dag vil legge ut gode fotografier fra Stavangerområdet. 

Geir Ertzgaard er initiativtakeren til Stavanger360 og har fått med seg 11 fotoentusiaster fra klubben. De er nå i full gang med å legge ut bilder på rundgang. Sammen har de delt opp Stavanger og nord-Jæren i områder som hver og en dekker.

Hva gjorde at du ønsket å starte et 360-prosjekt for Stavanger?

– Oslo360 er et meget spennende prosjekt med nydelige og annerledes bilder fra Oslo. Da jeg så det tenkte jeg at det burde vært en slik side for alle de store byene i Norge. Hvorfor ikke da begynne med Stavanger, som virkelig er en fotogen by med mange forskjellige sider. Jeg ble rett og slett inspirert av siden og ønsket å spre det videre. Dessuten var det en fin utfordring for fotoklubben jeg er med i. Dyktige fotograer trenger inspirasjon til å se sitt eget sted, og dele det de ser med andre. Dermed lanserte jeg tanken for fotoklubben, sier Geir.

Gå til www.stavanger360.no for å se nettsiden.

Vi gleder oss til å bli kjent med en ny by gjennom 360-konseptet!

 

  • Share

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *